facebook - skrypt piksela
wydrukuj przepis
Lista składników
  • 300 g polędwicy z dorsza
  • 25 ml oliwy z oliwek
  • dojrzałe mango

Zalewa

  • 1 cebula czerwona
  • 2 pomarańcze
  • 3 limonki
  • świeża kolendra
  • sól

Ceviche z dorsza z mango

Krok 1

Otrzeć skórkę z cytrusów i wycisnąć sok.

Krok 2

Dodać szczyptę soli i garść posiekanej kolendry.

Krok 3

Cebulę pokroić w piórka i dodać do zalewy.

Krok 4

Dorsza i mango pokroić w grubą kostkę i dodać do zalewy.

Krok 5

Marynować w lodówce około 10 minut.

Krok 6

Udekorować pestkami granatu, rzodkiewką i posiekaną kolendrą, skropić oliwą.

Facebook
Instagram
Sklep e-spar.pl
LinkedIn
YouTube