facebook - skrypt piksela
wydrukuj przepis
Lista składników
  • 200 g muszli makaronowych
  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 1 puszka kukurydzy konserwowej
  • 5 ogórków konserwowych
  • 4 jaja
  • 4 łyżki majonezu
  • posiekana natka pietruszki
  • sól, pieprz

Muszle makaronowe z tuńczykiem

Krok 1

Muszle makaronowe ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić i ostudzić.

Krok2

Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Kukurydzę i tuńczyka odsączyć z zalewy. Ogórki pokroić w kostkę.

Krok 4

Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez oraz sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać. Przygotowaną sałatką napełniać muszle makaronowe i posypać posiekaną natką pietruszki.

Facebook
Instagram
Sklep e-spar.pl
LinkedIn
YouTube